Nothing to loose


sitter uppe och kollar youtube. Kom in på musik videos. Kollade lite Eric Saade, Rihanna, David Guetta med flera. Kollade på Titanium och det här med att barn är hjältar och har superkrafter verkar poppis. Jag gillar det. Tror man får tolka denna video som man känner för det. Men jag tror det är antimobbing. I'm bulletproof.


Ensam är stark


19/2 - 2011
Långsamt och tyst öppnar jag dörren. Tyst. Inte göra ett endaste ljud. Inte väcka mamma. Sakta öppnar jag dörren och möts av en kall och frisk luft. I gråa mjukisbyxor och grå luvtröja. I bara strumpor går jag ut. Natten är tyst. Alla sover. Även john blund. Men han glömde mig. Det är stjärnklart på himlen och det är fullmåne. Jag har aldrig blivit påverkad av att det är fullmåne. Jag tänder en cigg. Ljudet av tändaren är högt nog att väcka ett djupt sovande barn. Andas in. Genom ett filter. Som gör att en rök sugs ner. Känner hur röken fyller mina lungor. Oren luft. Det är vad det är. Det är inte bra. Inte alls. Jag andas ut. Ett tjockt rökmoln stannar framför mitt ansikte. Nån sekund och sen är det borta. Jag andas in igen. Jag hör hur glöder fräter på den vita pappersrullen jag har mellan pek och långfinger. Känner röken i lungorna. Orent. Men jag tar bloss efter bloss. Kylan känner jag inte längre. Jag fryser lätt, men jag bryr mig inte. Skönt att känna den sortens smärta. Kall betongbeläggning under mina fötter. Jag har inte stängt dörren bakom mig. Ljudet av att dörren stängs kan väcka mamma. Så inte stänga den mer än nödvändigt. Det är även ljuset från glipan som jag ser vart jag kan stå. Jag hittar en liten plätt där det inte ligger någon snö. Där står jag i många minuter. fem. tio. femton. tjugo. Tillslut blir fötterna så kalla att de gör olidligt ont. Röker fort upp den sista ciggen. Hur många har jag rökt? fem. tio. femton? Femton pappesrullar som ger oren luft. Som förgiftar hela mitt system och leder mig till en tidigare död. För det är det det är. Den informationen har alla fått. Men den tränger vi bort. Alla som röker får inte lungcancer. Jag öppnar sakta dörren igen. Hoppas att det inte ska knarra. Tippar in på tå. Stänger dörren. Ljudlöst och försiktigt. Mina fötter gör ont när jag går på en varma cementgolvet. Jag sätter mig i soffan med ansiktet i händerna. Möts av att mina händer luktar rök. Som rökmolnet som stannade framför mitt ansikte. Det luktar illa. Tvättar händerna. Något luktar fortfarande illa. Min gråa luvtröja. Byter till den svarta t-skirten. Men något luktar. Min andedräkt. Jag borstar tänderna. Plötsligt får jag en fräsh känsla. Men jag har kvar den orena röken i mina lugnor. Men jag är inte längre rädd för oren luft. Jag är mer rädd för mig själv. För vad som hände bara några kvällar sen. 

Paniken tog totalt över. Hopplöst. Vad hjälper? Vem saknar? Tio sömntabletter. Jag är mer rädd för mig själv än för en pappersrulle som glöder.

DRINK. SMOKE. FUCK. FIGHT.
I WANNA SHOUT, DRINK, SCREAM, I WANNA DIE.

Idag 24/12 - 2011
Jag är så glad att jag mår så mycket bättre idag än vad jag gjorde då.
Det var en hopplöshet i hela min kropp som aldrig släppte. Men jag kan läsa det jag skrivit och tänka tillbaka och vara så glad.
Jag vill inte tillbaka dit.


It will rain


Det var längesen jag fick sova på en vardagsnatt. Men nu får jag och jag ska må jag lova!! Vid denna tid satt jag i bilen påväg in till Vadstena i 110 knyck för jag alltid åkte försent. Men nu kollar jag på klockan och lägger huvudet på kudden och sluter ögonen.
Jag är värd en god nattssömn!
God jul!
I say it again, i miss you alot guys!!

Du vet att det handlar om dig


Jag saknar inte dig
Jag saknar det vi hade

Burn this city up


Tjenare världen. Trevligt att ses.
Jag har varit arg de senaste veckorna. Slut på det. Hatar jobbet. Men det är få dagar kvar. Arg på vän. Men skiter i det.
Men tjo nytt år.
Jag är glad. Jag saknar Maja, Julia och Elin. HALLÅ TJEJOR!?
Idag ska jag träna. Så alla antecknar.
Idag ska jag tvätta tvätt. Alla ljublar.
Idag ska jag sova.
Inatt ska jag jobba.

Jag är rödhårig

Jävla problem hela tiden


Hur i helvete klarar ni av att vara så jävla ytliga. Jag förstår verkligen inte. Jag tror inte på någonting ni säger längre, ingen av er.
Nej jag vill inte vara en av eran ytliga vänner.

RSS 2.0