GO BACK TO SOMEONE ELSE THAN ME



NINE THINGS


Nio saker om mig själv. Vad ska man säga? Som ni inte redan vet liksom?!

▲ Jag är arton om fyrtioen dagar
▲ Jag har tio fingrar
▲ Stockholm boogie & hundtricket är två av de bästa filmerna, enligt mig. 
▲ Jag har tio tår
▲ Jag har haft tandställning i två år.
▲ Jag sover med fyra kuddar och två täcken
▲ Jag är beroende av Spotify, yes beroende.
▲ Jag är världens enklaste person
▲ Jag är världens svåraste person

IT'S GOING DOWN, DOWN, DOWN


Ne nu måste jag rycka upp mig. Jag går runt och väntar på något revolutionerande. Tänker att snart kommer något hända som får allt att vända. Men efter att ha väntat tillräckligt länge så ger jag upp. Eller ger upp är fel ord, för det gör jag inte. Jag tänker själv vända på det.
Nu tänker jag sätta på musik på hög volym. Ta en dusch. Städa mitt klädbombaderade rum. Ta en promenad och ikväll gå på Balance passet.

Och imorgon tänker jag beställa en biljett till Stockholm och till Emma ♥
Kanske inte beställer en retur biljett.


TEN THINGS


Maja - Jag är helt seriös när jag säger det här, jag vet inte vad jag hade gjort utan dig. Det är svårt att förklara men jag är otroligt tacksam för att jag har dig.

Julia - Du gör de mest mörka dagarna ljusa. Ett yrväder på månen är du! 

Elin  - Fritzarn. Du och jag, det är vi opalliga. Du kan få mig att skratta riktigt gott när allt är svårt. Fin är du.

Evelina - Evelina Larsson. Finns inte ord. Men ändå finns det så många ord som beskriver dig. Du är den personen, den enda som vet allt om mig och då menar jag allt. Åh jag skulle kunna skriva så mycket till dig för du är så himla bra, men ändå så indescribable! Jag älskar dig!

Mamma - Jag vet att du vill göra allt du kan för att hjälpa mig och det gör du, verkligen. Men ge det tid. Jag älskar dig.

Pappa - Ont har det gjort ska du veta, orden. Men jag vet hur det är när man är orolig, då blir det fel. Även om jag inte säger det alls, så älskar jag dig.

Mormor - DU ÄR VÄRLDENS BÄSTA!

Hanna swe - Liksom att bara kunna komma hem till dig och du har då färdigt te till oss båda. Ljuvligt. Du är så himla bra.

Emma - Du är också en av dom som verkligen vet allt om mig. Jag kommer till dig snart! Älskar dig!

**** - Du kan dra åt helvete!


TEN DAYS THIS TIME


Day 01 - Ten things you want to say to ten different people right now.
Day 02 - Nine things about yourself.
Day 03 - Eight ways to win your heart.
Day 04 - Seven things that cross your mind a lot.
Day 05 - Six things you wish you’d never done.
Day 06 - Five people who mean a lot. (in no order whatsoever)
Day 07 - Four turn offs.
Day 08 - Three turn ons.
Day 09 - Two smileys that describe your life right now.
Day 10 - One confession.

Nu är 30 dagar slut och jag känner att jag inte har något att skriva om. Så tänker skriva om detta, I guess!

IT IS ALRIGHT, RIGHT?!


Igår åkte jag hem till Kajsa där det var massor fina tjejer. Körde Pandoras ask och sms roulett. Och jag skrev de bästa frågorna! Alltid så oerhört seriöst.
Nu ska jag äta frukost och sen åker jag in till Linköping för at träna till... ne det ska jag ju inte säger eftersom dte är hemligt. Sen åker jag till Viktoria som fyllt 18 ikväll.


KOLLA HUNDEN



THOUSAND MILES


Jani vet min ösiga vän Julia... hennes säng sov jag i inatt. Ganska fint när man vaknar och hon ligger 1 dm ifrån mig. Då somnar man skönt. Faktiskt. Somnade till White chicks. Den filmen är äckligt rolig. Äckligt.


FIN VÄN


Rolig fotolektion. Oredigerade för jaa jag pallar inte. Men jag har en väldigt fin vän


LÅNA PENGAR


Fruktansvärt trött. Ska åka in till Linköping med Anna och kolla lite kläder. Fint. Tar sen bussen till Åtvidaberg och sover i Julias säng. Sen blir det skola imorgon, efter tre dagar ledigt. Men två dagar klarar jag nog. Händer inte så mycket mer i mitt liv just nu.

brukar glida runt. glida runt. låna pengar.


FIN HAN ÄR, FELIX


I uggs, mjukisbyxor, sweet linne, svart luvtröja, mössa och snowboard jacka går jag till Hanna. Jackan och luvtröjan uppknäppt. Luvan över huvudet med händerna i jackan. I högerfickan har jag en påse frysta hallon. BOBs frysta hallon 500 g. I mina öron har jag NRJ på norska.

Kul va?! Tyckte väl det. Jag gick och "råkade" repa en bil. Tjejen, tanten, kärringen whatever kom ut och kollade på mig med arg blick. Inte mitt fel. Har sen NRJ i öronen. Låten tar slut och rösten säger "God kveld. du kan ringe hvis du ønsker å ønske en sang". Jaha, jag har laddat hem NRJ på norska. Värt. Men jag fortsätter lyssna, orkar inte stänga av.

När jag sen går hem möter jag en räääätt så full kille. Ibland, IBLAND undrar jag vad det är för folk som bor i Motala egentligen. Men då ska jag pointera ibland för Motala är en riktigt bra stad. Nja va! Ta mig bort. Iaf jag har då NRJ på svenska nu och jag hör hur denna man skriker på mig. "öööööh har du tändare elleödjhöerh? *host, harkel, host*" Jag hade tändare men svarade bara "nej tyvärr du killen" Ne så kaxig var jag nog inte. Men ni kan ju tänka er. En jävla tisdag. Hade inte förvånat mig om Pärten/Perten(?)(vilket är en välkänd knarkar-kille i motala, hoppas han inte läser min blogg) kom springades efter "Ey ey polerz jag hittade en tändare i papperkorgen. Rööööka braaaj!" But he didn't.

Eller kanske det skulle kunna vara Felix som kom skrikade. Roolig syn.


OOHHO I WANT SOME MORE


åååh damn. Jag var på body pump vid lunch och jag hade redan träningsvärk när jag kom hem. Helt sjukt. Skulle kört step ikväll, men het seriöst så tror jag inte jag klarar det. Tar en promenad eller något. Jag är helt jävla slut. Jag ska sova lite nu. Eller jag ska sätta på en film så kommer nog somna.

HOLD IT AGAINST ME


Awesome helg med måste jag säga. Emma, Emma, Emma! Hjärta dig.

åker ner till gymmet snart. eller vadå åker? jag går ju, jag har ingen bil.


I WALK THE LINE


Herregud, fredag igen. Och jag älskar fredagar i skolan, de är så jävla bra. Alltid så kul, fy fan. Maja och Julia alltså! Herrejävlar! Har nu (räknar på fingrarna) fem dagars ledigt. AWZ! Bra skola! Ikväll kommer Emma från Stockholm. Kanske slutar här, kanske slutar där. Vi får se.

OOOH JÄVLAR NU KOM JAG PÅ ATT JAG GLÖMDE AVBOKA TGIF PÅ FEELGOOD. NU BLIR DE ARGA! INTE BRA.

JUST BECAUSE YOU CAN'T GET LAID



NEJ DU MÅSTE SKRIVA RUBRIK


Uppdaterar från hanna. Vi träffades på gymmet och liksom tänkte "palla yoga" så vi åkte till henne och dricker te och äter fruktbricka!

edit: nu såg jag hur jävla ofräscha dessa bilder var... men ehh shit the same! det är kul juuuuh

NITTY GRITTY DIRTY LITTLE FREAKS


Jävlar vad glad jag blir av denna låt. När jag idag duschade efter tränat så tog jag med datorn in i duschen. Aa inte in i duschen utan jag ställde datorn på toaletten. Satte på denna låt och rockade och rullade. "Good feeling" låt liksom. Jag menar när detta kommer, man kan ju inget annat än bli glad.
Why so serious?
So raise your glass if you are wrong
In all the right ways
All my underdogs, we will never be, never be
Anything but loud

Och videon är ju helt underbar!


WHAT'S THE POINT OF HESITATION


Såhär när man har tråkigt får jag lite ideér och just nu.. rött hår? Faktiskt lite sugen. Och bilden gör nog inte riktigt rättvisa på hur det skulle se ut heller. Taskig redigering.
VARFÖR FÅR VI INTE VETA ROLIGA SAKER SOM DETTA I SKOLAN?
Men kanske, kanske inte. Skulle kunna pröva, men då är det svårt att få tillbaka det blonda. Gaah svårt!

What do you say?

TOM


Jag är så trött på att behöva försvara mig själv hela tiden. Jag är trött på att vara på tå hela tiden. Jag är så jävla trött på att vara trött. Gränsen mellan lycklig och olycklig är hår tunn. Och linjen mellan att skratta eller gråta är ännu tunnare. På en sekund kan allt brista.
Står vid dörren för att gå till bussen och då går all energi ur mig. Jag stannar hemma. Hemma, det blir inte bättre hemma. Det vet jag. Det är nästan bättre om jag är i skolan eller någon annanstans. Men säkerheten finns hemma. Här behöver jag inte hålla upp någon jobbig fasad som tär på mig. Jag mår bra av att vara med klasskompisarna men jag mår inte bra av skolan. Av att ligga så mycket efter, att känna den pressen som jag alltid har på mig. Men den pressen finns även om jag är hemma. Den blir egentligen större när jag stannar hemma. Jag är trött på att förklara mig för folk. Ska jag behöva göra det? Kanske. Men jag är trött på det. Jag är trött på att höra att jag borde plugga. Trött på att höra att när jag ändå är i skolan kan jag väl ändå plugga. JAG VET! Tro inget annat, jag vet! Jag vet att sitta vid skolbänken och inte göra något på en lektion, kolla ut genom fönstret eller hålla på med mobilen inte är det ultimata. Men jag är väl där då? Närvaro. Det är svårt att förstå vad som pågår i huvudet på mig. Speciellt när man inte själv vet hur det är. Och det är det som är så svårt för det här är första gången förmig, jag har aldrig varit med om detta förut. Vad svarar jag när folk säger det till mig att plugga. "Palla". Mm det är enklare att låtsas som jag inte bryr mig. Men det gör jag, herregud ja det gör jag. Varför skulle jag inte bry mig om att mina betyg har sjunkit från MVG/VG till G/IG på en termin. IG är inte jag. Jag har alltid satsat på VG och MVG. "Men du kan ju, du är duktig" Tack tack. Jag vet. Jag kan. Men ändå kan jag inte. Jag är så trött att behöva försvara mig själv. Mitt humör är som en bergodalbana. Upp och ner, ner och upp. Och jag kan inte direkt kontrollera det. Det är vissa dagar man bara vill lägga sig ner och försvinna. Bort.
Jag kan inte säga att allt kommer bli bra, men jag kan säga att det kommer bli bättre. Men jag vet inte när. Till sommaren, till nästa vinter. Jag har ingen aning. Men jag måste få försöka utan massor press. Mer press än jag har nu.

"Folk tror att depression handlar om att vara ledsen. De tror att det bara är att du känner dig "lite nere". Det är det inte. Det är som ett mörker som kryper över dig och fyller dig. Den dränker alla dina känslor. Den tar allt ifrån dig, och gör att du känner ihålig och förlamad. Det är inte ledsamhet, det är inte ilska, utan det är hopplöshet. Tänk dig att vakna upp och bara se svart överallt. Gå ut i en storm men allt känns vindstilla. Att äta en måltid och inte känna någon smak. Hålla om någon och känna sig helt ensam på samma gång.

När
du är deprimerad är det inte något dåligt humör. Det är en stel, tom, ihålighet som aldrig tycks lämna dig. Det är en känsla av ensamhet i ett rum fullt av människor. Du känner dig värdelös, äcklig, ful. Du känner att du inte förtjänar din familj eller dina vänner eller att ens existera längre. Du känner att det inte finns något hopp kvar."

LOUDER THAN WORDS


I lördags vaknade jag av att nån skrek "AMANDA" i mitt öra. God morgon till dig med. Var hemma från åtvid runt 8 och var riktigt trött. Mormor ringde och sa att jag hade tappat min plånbok. På bussen. Igen. Så idag när jag övningskörde så åkte vi till väster, hem till busschaffören ehe, och hämtade min plånbok. Med uppspärrade ögon och huvdet lite på snedd sa mamma "aldrig igen va?". Nejnej, aldrig igen. Lovar.
Nu dricker jag te och kollar på Slakers.

Ganska fin bild sen i fredags. "Vad var det? Det var såsigt" Kattspya.



DAG 29 - MIN FAVORITFÖDELSEDAG


12 mars 2011
What more to say? 18 år. Fest med Maja. Fest med bästa.
Och så har vi ju hyrt swedish house maffia.

Förra årets födelsedags fest. Crazy party, fun party! Jo men bara ganska mörkt hår hade jag.






DAG 28 - MITT FAVORITPROGRAM OCH VARFÖR


Naaah jag vet inte. Greys anatomy kanske. När det är berörande så man börjar gråta. Ja konstigt nog, men då är det bra. Annars är det bara typ jaha, inget speciellt. Men sen älskar jag How I meet your mother. Just min humor. Barney är ju helt legen... wait for it... dary. Family Guy är bra med. Och Simpsons. Inte glömma CSI. Eller Top Model. 2 ½ men är ju bäst. Desperate housewifes. Scrubs. AA just ja och Criminal minds. Eh glömde jag något nu eller? Räknade upp hela tv tablån.


DET ÄR BÖ.. JULIAS FEL


Sitter, nein ligger och irriterar mig på Julias otroligt sega dator. Sjukt att hon står ut känner jag. Men hon spelar King.com. Vi ska lana, vad nu det går ut på. Vi har int eheller gjort något speciellt ikväll. Kattspya. Chips. Prutt. Det är väl dom orden jag kan sammanfatta kvällen med.

Och till er alla. Man pruttar inte och sen vänder sig om för att lukta. Lovisa och Julia. Ta åt er.
Satt i fucking 30 min och försökte ladda upp bild. Lycka till. (JAG ÄR BÄST PÅ RIM, fast det där kanske inte var ett rim?!) Så det blir ingen bild. Synd för er, för hade hittat en as ösig.

Nu ska jag spela king.com

NU MÅSTE VI DRA, MEN VI SES VÄL NÅN DAG


Mådde sjukt illa idag när jag åkte till skolan. Men vad gör det när man har Maja och Julia där? Seriöst, jag höll på att dö vid några tillfällen av garv. Typ hej damp ryck.
- Ont lite i rumphålet
- Vad gör Julia, hon vände. Jaha hon hittade nån hon kände
- Checkade in på busfabriken med Anton Karlsson
- Fin vän.... fint
- Fast Amanda är ju fulare
- Hoppas allt är bra med er såhär på fredagsförmiddagen
- Tjut då idiotvänner

Maja smakade på citron, fast ne det är hennes fjortis poze.

btw, denna kväll var bra. Sommar. Maja är brun som en jävla fiskmås (fast de är vita, tänker med rumphålet) medans jag är blek som en skata (som är svarta). Göra om den kvällen? Helt klart.

Jag åker till Åtvid ikväll.

DAG 27 - EN LÅT SOM FÅR MIG ATT GRÅTA


Jag gråter av lycka när jag hör denna låt! Så sommaren 2010.. lycka


BURN BABY BURN


Var på gymmet. Så jävla peppad och pumpad. Körde så svettan droppade. Dansa på ba'. Och sen när man är som mest peppad, de kör Mikronfonkåt på högsta volym så stannar musiken. Knäpptyst. Sen kommer det tre pipande ljud och en röst som säger "Utrym lockalen. Gå ut till gatan och vänta på vidare information". EEH jaha. Så svettig, i träningskläder (linne och tajta jävla byxor) går jag ut till gatan utanför gymmet. Och får jag tillägga här att det är när man ser alla på ett ställe då man förstår hur många det egentligen är på gymmet samtidigt. Kallt som satan. Gick in och ställde mig precis innanför dörren. Personalen förstod ingenting. Visste inte vad som hände. 15 min senare (typ kanske) så fick vi gå in. JÄVLA OPEPP DÅRÅ!

pss det var brandalarmet som gick!

FMFL


fuck my fucking life
Glömde min plånbok på bussen igår så när jag skulle springa till bussen imorse så var den borta. Snacka om att jag blev trött. WTF. Nu måste jag åka till bussgaraget och hämta plånboken, men hur fan då. Kära mormor svarar inte. Jag orkar inte gå och buss kan jag ju inte åka. Finns inte ord på hur mycket det här förstörde min dag. Finns även inte ord på hur dåligt mitt humör är. Energin är i botten. FML. HEJDÅ!

DAG 26 - MIN REAKTION NÄR JAG SER MIG SJÄLV I SPEGELN


Ja ni kan ju tänka er...


MED MITT HJÄRTA I HANDEN


Jag är så sjukt trätt på låten Stereo Love med Edward Maya feat. Vika Jigulina. Duru duuruduru. Samma samma samma. I min speliningslista BRAIGA så lägger jag in de låtar jag mest lyssnar på och den låten ligger längst upp på den spelningslistan och eftersom man oftast lyssnar mest på de fem låtarna längst ner så när de fem låtarna är slut så kommer den där jävla Stereo Love. Duruu doo duru. Men jag orkar aldrig ta bort den. Hur svårt kan det vara att ta bort den om jag nu irriterar mig på den så mycket? Bara för jag skriver om det nu så ska jag ta och ta bort den! SÅ borta! Efter sisodär två månader av irritation så är den nu borta. Phew!

Nu ska jag snart åka till gymmet. Jag sov två timmar inatt och därför är jag jävligt trött och jag hoppas på att kunna somna tidigt inatt. Vill sova nu, men då kommer jag inte kunna sova sen. Dags att vända rätt på dygnet kanske ja.


DAG 25 - EN BILD AV MIG SJÄLV TAGEN AV NÅGON ANNAN


Taken by Minna at some point on a party night sometime this fall. It was azm


DAG 24 - MIN FAVORIT FILM


Har nog sett varenda film som går att se. Nya som gamla. Eller mest nya, gillar inte gamla. HaHA! Och har sett många bra filmer. Men första gången jag såg Step up så vart jag kär. Jag menar förälskad, riktigt förälskad. Och så kom tvåan och jag vart hopplöst kär. Och nu såg jag trean för nån vecka sen och känslorna försvann. Vi tog en paus. Men jag älskade dom för mycket så gav dom en andra chans. Kollade då på 1an och 2an. Besatt är ordet.

hahahh kan ju inte göra annat än att skratta åt det jag just skrev. dum i huvudet typ

DAG 23 - EN BILD PÅ DET JAG SENAST KÖPTE


hahah nej det är hemligt.. present.


NÄR DET KOMMER, KOMMER DET HÅRT


tss palla att jag ska vara såhär. Ostabil som en jävla grantopp i stormen. Men aa nu kör jag då. Steg för steg, dock myrsteg framåt.


DAG 22 - MIN FAVORIT PLATS


För några veckor sen så hade jag sagt i mitt rum, i min soffa eller säng. Men har kommit på att jag egentligen mår mycket mycket bättre tsm med kompisar. För i min soffa, i mitt rum får jag förmycket tid att tänka. Tänka är inte bra. Okej, kanske ibland. Men ändå inte. Aja ni förstår. Fast samtidigt är det min favorit plats. Fan vad jobbigt allt blir!

FISHERMAN'S FRIEND


Ibland går allt överstyr och allt blir förmycket. En vän? En vän skriver inte så. Igår var jag så ledsen, trött och sårad. Mådde illa och ville bara sova. Men var påväg in till Linköping med bra tjejer som fick mig på andra tankar. Kollade bio, The tourist. SÅ JÄVLA BRA. Den ska nog alla se! Johnny Depp var riktigt snygg, riktigt charmig och kramgo (haha) Jo men nu beordrar jag alla att se den. Jag ska ta bilen och köra in till Vadstena nu, cool jag är.


DAG 21 - VAD JAG ÅT IDAG


Ja, klockan är nu 14.04 och jag vaknade nyss. Vilket gör att jag inte har ätit något. Ska gå upp och göra en smoothie och ta en macka. Borde kanske skriva detta ikväll, men då är jag på bio och pallar inte heller då. Opallig som sagt. Hej svejs.

FINNS MINNEN JAG SAKNAR


Kan verkligen inte sova. Så jag snor Majas bilder från i (helgen, tänkte jag skriva. Men det var det ju inte) förrgår. Eh what to do now?  

fint hår jag har... men glömde ju plattången hos Frida. Men den är äntligen hämtad





SKA VI RULLA TILL FOTBOLLSPLAN?


Varit i Åtvidaberg igen. Kan det bli något annat än bra? Eller aa Maja snarkar som en gås. Låg i sängen och garvade. Tillslut kände jag att nu kan jag inte ligga mer här och skratta så jag gick till soffan och la mig. Hörde dock henne enda ut dit och skrattade lite till. Somnade tillslut och vaknade av att de undrade varför jag sov i soffan. Ja medans jag låg och lyssnade på Maja så spelade jag in med hennes mobil så de fick höra. De kom sen ner med frukost i soffan. Tack så mycket.

S Ö T A S T E    K I L L E N



DAG 20 - EN PERSON JAG VILL BYTA LIV MED UNDER EN DAG OCH VARFÖR


Ingen aning, pallar inte tänka heller. Opallig. Som Elin säger.

DAG 19 - INNEHÅLLET I MIN VÄSKA


Just idag ska jag åka till Julia så jag har i min väska idag pyjamas, kamera, tandborste, smink, laddare, parfym, extra kläder och lite annat som alltid ligger i min väska (lipsyl, hårnålar, tofsar and that kind of stuff)
Åker till Julia och kommer hem på fredag. Tjo dååå!


DAG 18 - ETT ÖGONBLICK


Shit, svårt. Vad ska man välja? Jag har svårt att tänka ut något glatt ögonblick. Man kommer lättare ihåg de ledsamma och jobbiga ögonblicken. Varför ska det vara? De bränner ju hål på hjärnan.
Men jag måste nog skriva om när jag var hos Julia för andra gången. Jag åkte själv, men Andrea och Lovisa var redan där. Fick tacos med banan. Och det första jag tänkte var "banan? Kan man ha banan i tacos?" Och ja det kunde men tydligen. Sen när vi satt och åt så var det så himla mysigt. Jag sa till Julia hur mysigt jag tycke det var men för henne var det bara en vanlig måltid. Men för mig var det helt underbart. Otroligt mysigt. Nästan jul och massor tänka ljus. Då vart jag glad. Riktigt glad. Pussenspusselipusspuss


DAG 17 - NÅGONTING JAG ÅNGRAR


Palla säga "jag lever i nuet och jag ångrar inget" för det är ju bara bullshit. Klart man ångrar något. Jag har ganska många grejer jag ångrar. Visst, men orkar inte bry sig om små saker som egentligen inte betyder någonting om 10 år. Eller aa tillomed 1 år. Det är bara att lägga bakom sig och gå vidare. Skita it! Men vissa saker ångrar man och det kommer man dras med hela livet. Det finns alltid i minnet. Och det kan förändra livet. Mitt misstag ändrade mitt liv ganska mycket. Det + massor ändrade mitt liv.


SKA VI TA OCH FÅNGA DAGEN ELLER?


Haft Julia i min säng i två hela nätter. Amen gud vad mysigt! Ätit mat och kladdkaka och kollat bandy. Tagit det relativt lugnt. Julia är mys. Idag åker jag till bästa Evelina. Och imorgon åker jag till Julia igen med Maja och maybe Jonna (I hope)!

Attans bullar du Julia

DAG 16 - EN BILD PÅ MIG FÖR TVÅ ÅR SEN



DAG 15 - MIN DRÖMSTAD


tss what else then Miami?


SKYMNINGEN KOM I EN SMEKNING


Kollar miss little sunshine. Sett den så många gånger att det inte går att räkna på båda händerna. Men bra är den. Ska ta en promenad och lite senare blir det gymmet. Nu tar vi och rycker upp oss!

Get up on the horse.. I mean tiger again.

NEW YEAR 2010



jag gillar att öppna dyra champageflaskor.











FUCK OFF, NU KÖR VI


Jani, nyårsafton. Ojoj kul. Var hos Frida och åt mat och drack lite jordgubbssaft. Vi körde julklappsleken och värmande glidmedel och även "Majas andra paket" var mest eftertraktat. Gick hett till. Men jag kom därifrån med 40 spänn, mina från början. Jag ville ha bolibompa plånboken men neej den skulle Maja så taskigt nog ta. Men rolig kväll, bra start på ett bättre år. Vaknade imorse och mådde ungefär som man förtjänar.

Men tar lite hallon på det


DAG 14 - EN BILD PÅ ETT STÄLLE JAG HAR VARIT PÅ


Jaha, ska jag välja ett?
Italien 2010. I somras. Mest för jag vill tillbaka till värmen.


RSS 2.0