When it hits the spot


Det är något som gör ont. Och jag kan inte förklara. Går inte. Jag sätter på mitt leende och går ut för dörren. Så mycket hemligheter och sånt man måste hålla inne. Någonstans möter jag en människa som får mig att berätta allt, får mig att brista ut i gråt. Du ser mig, du ser mitt lidande. När det händer. Då springer jag. Med ett leende på läpparna medans tårarna rullar ner för kinden. Människan som fått mig att öppna mig står kvar men jag vet att när tårarna slutar falla så finns den personen kvar.
Men det gör ont att se att det finns folk som inte står kvar. Det blir ännu mer smärta. Mer och mer.
Jag vill skrika. Men jag ler.

HÄÄÄJDAAA


Ne nu slutar jag blogga. Ja jag slutar. Gråt inte förmycket. tss naaaat.
Men säger la till om jag kommer annn någon gång. typ writa det på facebook "ba jag bloggar igen yey" men just nu pallar jag inte dela med mig av mitt fartfyllda liv mer. Jag menar... jag ska gå och kolla film nu. Har då fan inte tid att sitta vid datorn och blogga hela tiden.

Men jag gillar er. PUSS

MIN KVÄLL ALLTSÅ


vi hade lite ♫ och dansade. det var ✔. sen drack vi lite till tills vi såg ★✩. Sen vart det ϟ och ♥ problem. Då vart det ✖. Men sen vart alla ☺. Så vi höjde ♫ och högtalarna ☢. så nu tycker jag synd om tjejerna, eller jossans bror. Sen vart allt ▄ och vi åkte hem. nu ligger elin i min säng och äter macka. sova ska vi göra nu.

❤ till er för ni är my number ①

Fast jag ska nog berätta lite mer nogrannt imorgon! PUSS

ÖSTGÖTSKA ÄÄÄÄ FAN BÄST DÖÖH



TONIGHT (I'M FUCKING YOU)


Så underbar kväll igår. Har saknat tjejorna något otroligt. Ida, Eve och Hanna. Vilka stjärnor!

Just nu har jag så tråkigt att jag dör lite. Sitter och skriver onödiga grejer i folks loggar på Facebook. Men jag vet att ni gillar det. Ska sätt på "aa nu kör vi" så blir man på bra humör. Då kör vi då.


DO IT ALL NIGHT


Gjort idag då? Sovit och tagit en promenad till Hanna. Tog en promenad hem och nu sover jag snart igen. Fint. Hanna är fin hon. Fin hon är, Hanna. Och allt sånt där. Imorgon blir det skolan och jag peppar galet. Fett. Hej då!

Hemsk bild på mig, men Maja är otroligt bra! Älskar dig!

FACERAPE PÅ EN HÖGRE NIVÅ


okej nu undrar jag såhär.. vem kan mitt lösenord till facebook? Vem går in och skriver att jag är kär? Skrattar för mig själv. Det stod i kanske två minuter innan jag såg det och det var inte jag som skrev det. Så vem fan är det som går in och facerapar mig, medans jag sitter vid datorn? Jävla konstigt. Mobilen låg i min jacka och jag tror inte direkt det var mamma (som var den enda hemma). Alltså har någon hackat sig in på min facebook?

Men då kommer man till frågan. Varför skriver man då "jag är kär"? Kan man inte komma på något lite mer klyftigt, något lite mer pinsamt (som att vara kär är något pinsamt?) eller komma på något som jag verkligen skulle döda om folk fick reda på. "jag är kär". Ja jag skrattar.

Fast mest blir jag förvirrad och nyfiken. Jag bryr mig inte så mycket om nån gick in på min facebook men att man inte lämnar större spår efter sig irriterar mig. För hade jag ett lösenord till någons facebook så odamn jävlar. Jag skulle nog skriva i allas loggar, skriva tusen uppdateringar, skriva i chatten och ladda upp fula bilder. Ja jag menar en vanlig facerape på nån kompis mobil är ju bara nån enkel uppdatering. Men hade jag haft nåns lösenord... woooow.

Och ja, jag har nytt lösenord.

Och nu är jag ganska trött. Så kolla detta! http://fanten.se/


HEJHÅ


Jag mår så jävla dåligt. Jag hostar ut mina lungor och min hals dödar mig sakta. Igår var jag på Magnussons och körkortsteori. Sen äta mat med Jonna och Frida på Njuta. Sen hem till pappa och äta massor fett med Hanna. Nu ska jag snart färga håret med mamma och sen kanske åka hem till Hanna om jag orkar. Men osäkert nu för jag mår skit! Men hörs

TWO SMILES


Två leeden som beskriver mitt liv just nu. Jag vet inte. Jag är så otroligt glad ena sekunden men andrasekunden är jag ledsen och kanske tyvärr gråter lite. Alltså ingen struktur på mitt liv alls, men det är kanske helt normalt? Jag vet inte. Instabil är jag iaf och man vet aldrig hur mitt humör kommer vara när jag vaknar på mornarna.  
 
:')
:'(

HATA. LEVA. DÖ


Fy fan. Palla. Dö lite. Missade BÅDA bussarna in till linköping idag. Blir man inte så otroligt trött då eller? Jo! Så jag gick hem ist och ... sen åker jag in till geografin. Imorgon har jag studiedag. TACK!

THREE TURN ONS


↑ Tatueringar (på rätt ställe)
↑ Fint leende
↑ Jonny Depp i Pirats of the Caibbean


FOUR TURN OFFS


↓ Äckliga tänder
↓ Fötter
↓ Siden kalsonger
↓ Spännbögar på gymmat


BAKSMÄLLA DRICKAN


Gick ut i köket gör att ta en klunk fanta som stod på bordet. Tog ett glas och hällde upp lite fanta. Tog en liten klunk och det var det äckligaste jag har druckit. FY FAN. Sprang till handfatet och spottade ut det. Kollade på fantan och konstaterade att det var faktiskt bara vanlig fanta. Inte fanta zero eller något (fanta zero är as äckligt). Men sen tänker jag efter. Har jag köpt fanta? Nej. Alltså kom den till lägenheten i fredags. Alltså var den blandad med sprit. För det var exakt det jag ville ha en söndag eftermiddag. Fanta med sprit.


FIVE PEOPLE


Five people who mean a lot. (in no order whatsoever)

♥ Evelina Larsson
♥ Emma Larsson
♥ Julia Nygren
♥ Hanna Swenson
♥ Maja Rustan

SIX THINGS


Sex saker jag önskar jag aldrig gjort

♣ Köpt upp förmycket pengar
♣ Färgade mitt hår svart/blått förra året
♣ Började bita på naglarna
♣ Aldrig läste färdigt den tredje boken av Mons Kallentoft
♣ Att jag åt den där sista godisbiten
♣ Att jag blev ledsen över en skit sak

IT'S NOT MY TIME


Igår. Igår. Igår. Humöret var på topp mendet var även i botten ett tag.  SKIT SAMMA. Nu kör vi. Det var en riktigt kul kväll faktiskt. Men jag hatar mina grannar, partypooper alltså.

Men jag vill bara säga att jag har oerhört bra vänner. Jag gillar skarpt. Inte en tråkig sekund. Ni får mig på bra humör.

KUL ATT LÄMNA FINA BILDER...


på andra datorer. 

EVERYTHING STARTS TO SPIN, ALL AT ONES


En trogen läsare tyckte jag skulle updatera något kul. Hjärnan jobbar. kul. kul. kul..

Jag köpte en byxdress idag. Palla att vänta på sommaren jag kör barbent så får sommaren kommer till mig. TYP. Ne men är det inte så att nu mellan vinter och sommar vet man inte vad man ska köpa för typ av kläder. Så antingen sparar man och lägger undan eller köper sommarkläder och peppar. Eller det är kanske bara jag!
Farsan&Anna åker till Thiland på fredag och jag skickade med dom med en inköpslista. Bland annat 3 par converse. Värt ju. Starbucks linne och tio kameler. (eller det kanske inte är i Thiland de byter flickvänner mot kameler. Men ska iaf be Anna att byta pappa mot tio om hon får chansen)

På fredag blir det även lite fest hos mig. Oh oh. Men tyst, ni hörde inte ifrån mig. Eller va? Haha fan vad fail. Ni hörde det från mig så fråga mig om ni vill komma. Aa men hörs då. Sist jag hade fest hos min pappa var nästan ett år sen. Maja och min 17 års fest. Oh damn. Grannarna klagade och pappa blev arg. Shit happens. Men jävlar vad kul det var. Kommer dock inte ihåg så mycket av det. Men vad gör det om 10 år?

Bilder från i lördags. ↓ sur tjej.






SEVEN THINGS


Seven things that cross your mind a lot.

† Future
† School
† Friends
† Guys
† Mom&Dad
† Exercise&food
† Money


EIGHT WAYS


Damn, åtta sätt att vinna mitt hjärta.

♥ Det ska personen i fråga komma på själv
♥ -
♥ -
♥ -
♥ -
♥ -
♥ -
♥ -


DON'T CARE


Idag mår jag toppen. Tjoho

RSS 2.0